Абе колеги искам да ви питам дали и ваще 156-тици са така като мойта...1-ва и 2-ра предавка никва я няма имам празен ход на педала на газта натискам почти никакво ускорение.....Бях се возил преди 1 година на 1 156-тица и на първа и 2-ра предавка ме лепеше за седалката....Ваще лепят ли за седалката?Трябва да мине 3000 оборота за да отлепи таратайката.....И при вас ли е така или при мене е проблема...И от какво може да се получава това..
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с газта
Collapse
X
-
Като най-вероятна причина може да се каже, че е заминал ДЕБИТОМЕРА! Моята беше така, но след почистването му нещата се пооправиха...с нов сигурно ще е още по-добре
Иначе други причини бол....кабели, свещи, ламбда сонди, кофти гориво итн...Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
-
Първоначално публикувано от Zumer Покажи съобщениеАбе колеги искам да ви питам дали и ваще 156-тици са така като мойта...1-ва и 2-ра предавка никва я няма имам празен ход на педала на газста натискам почти никакво ускорение.....Бях се возил преди 1 година на 1 156-тица и на първа и 2-ра предавка ме лепеше за седалката....Ваще лепят ли за седалката?Трябва да мине 3000 оборота за да отлепи таратайката.....И при вас ли е така или при мене е проблема...И от какво може да се получава това..sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
-
Колега, типичен пример за сдухан дебитомер. Така беше и преди при мен - натискаш газта и никои няма, колата се чуди дали да тръгне. Чак едва едва като подмине 3000об. и тръгваше. Ако бях на твое място дори няма да ходя на сервиз ама ти си решаваш..sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ
Comment
-
Че,този модел кога е тръгвал преди 2500об.?
0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
Автогаз сервиз-
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727
Comment
-
Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщениеКолега, типичен пример за сдухан дебитомер. Така беше и преди при мен - натискаш газта и никои няма, колата се чуди дали да тръгне. Чак едва едва като подмине 3000об. и тръгваше. Ако бях на твое място дори няма да ходя на сервиз ама ти си решаваш..
Comment
-
За да спася темата от по нататъшно изкривяване в стил "правопис" си позволих да я погримирам))
Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщениеЗа да спася темата от по нататъшно изкривяване в стил "правопис" си позволих да я погримирам))
Comment
-
Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщениеЧе,този модел кога е тръгвал преди 2500об.?
156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Първоначално публикувано от Novachev Покажи съобщениеСлед ремап тръгва даже по от ниско
Comment
-
Може смешно да ви звучи изказването ми за лепенето в седалката,но аз така разбирам дали 1 кола върви или не върви...Замерих я 156-тицата с на баща ми шкодата...Шкодата е октавиа 2005 1.9 тди около 105 коня...Натупа ме харабията....Та питам за тва прословуто лепене в седалката,защотото неговата е 105 коня и като натисна педала съм вътре в седалката поне до 4-та скорост...докато при алфата го няма...Натискам до доло педала на 1-ва скорост,2-ра нема никакъв ряз....Набира супер бавно в сравнение със скодака....Чак на 3-та вече се усеща,че започва да върви....Сякаш има 1 забавяне на 1-2 около 2 секунди и чак след него започва постепенно да набира...Нз точно как да ви го обясня...Не съм в час с колите от 2 месеца карам пък и още книжка нямам
Comment
-
Comment